DE WEG NAAR DE DOLOMIETEN LIGT OPEN

Topatleten verzamelen zich op 29 juni in Dolomiti Alleghe-Civetta, Italië, voor het 2019 Spartan Europees Kampioenschap. Gelegen midden in de Dolomieten, tussen bergen, bossen, rivieren en meren, zal Alleghe een echte test zijn voor de Spartan Elite en Age Group atleten, die strijden om de titel 2019 Spartan Europees Kampioen. Het authentieke bergdorp is een perfect canvas voor het realiseren van een ruig en pittoresk parcours. Wees voorbereid op steile hellingen, koude rivieren en paden op grote hoogte.

Of je nu een Elite atleet bent, of voor het eerst een Spartan Race loopt, dit evenement wil je niet missen. De 2019 Europees Kampioenschap Beast staat alleen open voor gekwalificeerde Elite en Age Group atleten, maar iedereen kan zich inschrijven voor de overige heats (Elite/Age Group en Open) van de Beast, Super en Sprint, die dit weekend worden aangeboden.

OPMERKING: De registratie voor de Championship Heats Elite & Age Group opent op 15 januari 2019. Als je je hebt gekwalificeerd, ontvang je tegen die tijd per email je uitnodiging voor de race.


VERDIEN JOUW KAMPIOENSCHAPSPLEK

Top Elite en Age Group atleten van alle Europese Spartan Races (in de periode 30 september 2018 – 23 juni 2019) kwalificeren zich voor het 2019 Spartan Europees Kampioenschap.

ELITE KWALIFICATIES: Top 10 mannelijke en top 10 vrouwelijke finishers uit alle Elite heat races (zonder roll down) ontvangen een uitnodigingsmail met een code en instructies over hoe je je kunt inschrijven voor de afgesloten heat van het Europees Kampioenschap.

AGE GROUP KWALIFICATIES: Top 10 mannelijke en top 10 vrouwelijke finishers uit elke Age Group uit alle Age Group heat races (zonder roll down) ontvangen een uitnodigingsmail met een code en instructies over hoe je je kunt inschrijven voor de afgesloten heat van het Europees Kampioenschap.

STRIJD VOOR GLORIE

Er staat meer dan alleen een kampioenstitel op het spel. Elite en Age Group atleten zullen strijden om meer prijzen en prijzengeld dan ooit tevoren.

For more information check out our European Championship FAQs