Results and Photos

FOTO’S EN SPARTAN RACE-RESULTATEN.

Spartan Race biedt foto’s van hoge kwaliteit door onze partner Sportograf. Voor elke race ontvangt u de link voor uw foto’s in uw inbox met onze nieuwsbrief. U kunt ook meer informatie vinden op de evenementpagina. Selecteer gewoon uw race aan de rechterkant.

Spartan Race is een uitdaging en het is een sport. Elke Spartan Race wordt beoordeeld, getimed en heeft een uitslagenlijst.
Spartan Race is een internationale raceserie en je kunt het persoonlijk opnemen tegen atleten vanuit de hele wereld. Uw inspanningen verdienen het om voor eeuwig te worden vastgelegd. Dus ga de strijd aan in de competitie en eindig zo hoog mogelijk in de Spartan ranglijsten.

Je kunt je race-resultaten met tussentijden vinden in de resultatensectie van elk evenement. U vindt resultaten voor alle categorieën (elites, competitief, open, teams).

Check out de ranglijst HIER.

OPMERKING: we proberen de resultaten en foto’s zo snel mogelijk na elke race online te krijgen. Op de racedag publiceren we alleen de VOORLOPIGE RESULTATEN. U hebt de mogelijkheid om een verzoek voor aanpassing van (uw) tijden door te geven via het opgegeven e-mailadres. We zullen alle verzoeken binnen enkele dagen onderzoeken en de officieel bevestigde resultaten enkele dagen na de race online zetten.