Gaat er geen dag voorbij zonder dat je jouw belevenissen op social media deelt? Ben je gek op fotograferen en filmen, nieuwe dingen ontdekken en vind je niets leukers dan eindeloos met je volgers communiceren en ze te inspireren? Dan zou het zo maar kunnen zijn dat je een influencer bent en is Spartan Race Nederland op zoek naar jou!

Op 27 oktober kun jij van start gaan in onze exclusieve Sprint Influencer Heat tijdens Spartan Race Amsterdam-IJmuiden aan Zee! Samen met andere influencers loop je een obstacle run van 5+kilometer met meer dan 20 obstakels. De start van de race is op het Eiland van Maurik en je maakt kennis met de elementen. Onderschat het parcours niet, ook al is het vlak!

Je loopt in de Influencer Heat samen met je mede Influencers. En hoe leuk is dat om dat samen te doen met je volgers? Je krijgt namelijk een unieke promocode, waarmee jouw volgers zich met 10% korting op de dan geldende ticketprijs en alleen met deze code kunnen ze zich aanmelden om ook in de Influencer Heat te starten. En het mooie: jij krijgt een kickback fee van 10% op ieder verkocht ticket voor Spartan Race Eiland van Maurik waarbij jouw code gebruikt is. Zo creëer je je eigen meet & greet in een unieke setting en leer je volgers en alle andere influencers écht kennen door samen te werken, af te zien en de race te overwinnen. Na afloop kunnen jullie flink opscheppen over je prestaties met je welverdiende medaille, terwijl je je kunt bijtanken op het festival terrein.

Wat bieden wij?

– gratis startbewijs voor de Influencer Heat
– een persoonlijke promocode die jij in op jouw social media kanalen kunt gebruiken. Met deze code krijgen je volgers 10% korting op de dan geldende ticketprijs. Voor ieder verkocht ticket waarbij jouw code is gebruikt ontvang jij een kickback fee van 10% van de verkoopprijs
– als influencer ontvang je een uniek Spartan Influencer T-shirt
– bij de finish ontvang jij je welverdiende finishermedaille en -shirt
– een kijkje achter de schermen van Spartan Race
– een waanzinnige ervaring!

Wie zoeken wij?

Ben jij als influencer actief op je eigen website, youtube kanaal, instagram, facebook, etc? Dan kun je je via het onderstaande formulier aanmelden voor onze Influencer Heat. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor influencers. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zullen wij een keuze maken tussen de verschillende influencers.

Wat vragen we?

We vragen van jou actieve berichtgeving over deze uitdaging op jouw social media kana(a)l(en). Denk aan het promoten van Spartan Race Eiland van Maurik, de voorbereiding op de race en natuurlijk je racedag zelf. Daarnaast krijg je een persoonlijke promotiecode, waarmee je een kickback fee ontvangt als iemand zich met jouw code inschrijft voor Spartan Race Eiland van Maurik (Sprint, Super, Beast) op 27 oktober.

Als je wordt uitgekozen zul je een draaiboek ontvangen met alle verdere informatie die je nodig hebt.
Zien we jou op 27 oktober in onze Sprint Influencer Heat?

Zien we jou op 27 oktober in onze Sprint Influencer Heat?